Παρέα η συλλογή μου,συλλογή η παρέα

Καλησπέρα αν και έκανα ένα πρώτο post για μία ερώτηση για το κιθαρόνι που βλέπετε αριστερά στη φωτογραφία παρόλα αυτά, θα ήθελα εδώ να σας συστήσω με τη συλλογή μου λείπουν από τη συλλογή μία παιδική κλασική κιθάρα και ένα μπαγλαμαδάκι. Η κλασική κιθάρα στο κέντρο είναι aria, η ακουστική είναι μία εκο που την είχα πάρει πριν από πολλά χρόνια από ένα καθηγητή αγγλικών τον κύριο τζέκινς εδώ στην ξάνθη. Ο τζουρας είναι δώρο ενός φίλου το μαντολίνο οικογενειακό κειμήλιο της γιαγιάς μου,το κιθαρονι το γράφω στο ποστ στα μουσικά όργανα, και το μπαγλαμαδάκι αυτό που βλέπετε μαζί με ένα ακόμη τα έχει φτιάξει ο πατέρας μου όταν το είχα ζητήσει πριν από 30 χρόνια. Η άλλη κλασική κιθάρα είναι αυτοί που πρώτο ξεκίνησα να παίζω μια melody. Αυτά από μένα καλές πενιες σε όλους.

4 «Μου αρέσει»

Να τα χαίρεσαι, με καλή παρέα! Πες μας για το μαντολίνο, αν θες.

1 «Μου αρέσει»

Το μόνο που μπορώ να σου πω για αυτό είναι ότι αγοράστηκε γύρω στο 1980 σαν δώρο στη γιαγιά μου και ξέρω ότι το είχε πληρώσει πανανάκριβα ένα θείος μου τότε.Το ταμπέλακι του μέσα είναι αυτό,αν μπορείς να καταλάβεις κάτι.

Ίδια ετικέτα με την κόκκινη κιθάρα που έχω στο άβαταρ, 15-6-1970. Μαζική παραγωγή του ιταλικού νότου, να το φροντίζεις και να το χαίρεσαι!

1 «Μου αρέσει»